Säännöllisesti huollettuna kylpyhuone säilyy terveenä ja puhtaana. Suositusväli silikonien vaihdolle on käyttöasteesta riippuen 3-10 vuotta.

SOITA MEILLE TÄNÄÄN

Haluan kuulla lisää, soitatko minulle!

10 + 15 =

Kartoituskäynti

Noin puolen tunnin mittaisella, maksuttomalla käynnillä asiantuntija tutkii kosteat tilat, arvioi huoltotarpeen ja laatii myöhemmin kirjallisen tarjouksen asiakkaalle.

Monivaihepuhdistus

Kylpyhuoneen pesu suoritetaan erityisillä pesuaineilla. Vaikka pinnoilla ei olisi näkyvää likaa, tehdään kylpyhuoneen pesu aina ennen nanopinnoitteen asennusta.

Silikonien vaihto

Silikonisaumat eivät ole ikuisia. Ehjä silikonisauma pitää veden laattapinnoilla ja pienentää vesivahinkoriskiä. Ammattilaiset tekevät silikonien vaihdon kirurgin tarkkuudella. Silikonisaumojen vaihto kylpyhuoneeseen kannattaa jättää tarkoille ammattilaisille.

Mikrosementti ja keraamipinnoite

Jos asut Uudellamaalla, Pirkanmaalla tai Varsinais-Suomessa, saat kylpyhuonehuollon pojilta ja tytöiltä myös keraamiset pinnoitteet kylpyhuoneesi seiniin ja lattioihin. Muut ovat tykänneet myös erittäin paljon mikrosementti pinnoitteista, joilla he ovat saaneet todella kivan ilmeen vanhankin näköisille laattapinnoille.

Nanopinnoite

Nanopinnoitteen tarkoitus on jatkossa helpottaa puhtaanapitoa. Se muodostaa pinnoille hyvin ohuen verkon, joka hylkii vettä ja likaa.

Laattasaumojen vaihto

Tarvittaessa kuluneet laattasaumat voidaan helposti paikata tai vaihtaa kokonaan uusiin. Saumavärin vaihto tuo myös reilusti uutta ilmettä kylpyhuoneeseen.

Injektointi

Laatat voivat irrota taustastaan asennusvirheen tai laattapinnan alle päässeen veden vuoksi. Kopolaatat voidaan kiinnittää uudelleen siististi injektoimalla.

Saunan uudistus

Oikeilla valinnoilla sauna uudistuu hetkessä: lauteisiin öljy tai vaha? Tai ihan uudet lauteet? Seiniin uusi väri? Asiantuntijamme palvelevat mielellään parhaan ratkaisun löytämiseksi. Saunan paneelien värjäys antaa uuden ilmeen helpolla.

Kalusteiden ja ovien asennus

Saat uuden tuntua pienillä asioilla. Niitä voivat olla uusi saunan lasiovi, kiiltävät lasiset suihkuseinät tai vaikkapa uudet kaapit ja telineet. Turvatankojen asennus tuo turvallisuutta ikääntyvän arkeen.

Jopa yhdessä päivässä

Kylpyhuoneesi uudistamiseen ei kulu turhaa aikaa, kun se tehdään järkevästi. Uudet menetelmät ja osaavat tekijät mahdollistavat loistavat tulokset lyhyessä ajassa. Kylpyhuonehuolto, jossa tehdään monivaihepuhdistus, silikonisaumojen vaihto, laattasaumojen vaihto tai korjaus sekä nanopinnoitus, pidentää kylpyhuoneesi käyttöikää ja saa sen näyttämään taas loistavalta.

Haljenneiden laattojen vaihto

Mikäli laatta on jo ehtinyt halkeamaan, mahdollisesti aiemmin kopolaatan takia, pystymme vaihtamaan sen tilalle uuden laatan ilman vesieristystä rikkomatta. Yleisiä, kuten mustia ja valkoisia laattoja, on mahdollista löytää rautakaupoista. Mikäli sinulla kuitenkin on erikoislaatta, tulisi sinulta löytyä uusi laatta omasta takaa.
Olemme Facebookissa
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: (#200) Provide valid app ID Type: OAuthException