Riitatilanteiden välttämiseksi ja vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi teemme taloyhtiöille maksullisia, raportoituja tarkastuksia kosteisiin tiloihin.

SOITA MEILLE TÄNÄÄN

Haluan kuulla lisää, soitatko minulle!

3 + 12 =

Kylpyhuoneen katsastus
Taloyhtion kaikki kylpyhuoneet käydään läpi ja jokaisesta tehdään tarkastusraportti, joka annetaan sekä asukkaalle että taloyhtiolle. Taloyhtio saa näin luotettavan tiedon kylpyhuoneiden kunnosta.
Taloyhtion vastuulla on asunto-osakeyhtiolain (4 luku 2§) mukaan rakenteet ja niistä johtuvat vesivahingot. Asukas puolestaan on vastuussa (4 luku 3§) kylpyhuoneen laiminlyonnistä johtuvista vesivahingoista.

Asunto-osakeyhtiölaki (Finlex)

Säännollisten tarkastusten ansiosta riitatilanteet vesivahinkotapauksissa voidaan välttää – jos asukas on laiminlyonyt pesutilojen hoidon, on remontti automaattisesti täysin asukkaan vastuulla eikä naapureiden maksettavana. Tarkastukset suositellaan tehtäväksi kolmen vuoden välein.
Z

Vastuukysymykset
kuntoon

Z

Ennakointia
kiinteistönhoitoon

Z

Vältä
vesivahingot

Olemme Facebookissa

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.